Στα 13 εκατ. ευρώ θα έφθαναν τα κέρδη από τη χασισοφυτεία στο Παύλο Ορχομενού

 

Σε επίσημες ανακοινώσεις προχώρησε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τη νέα μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, που εντοπίστηκε εντός αγροτεμαχίου σε περιοχή του Παύλου Ορχομενού, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 15/10, συνελήφθησαν τρία μέλη εγκληματικής ομάδας (δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός), σκοπός της οποίας ήταν η καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης και η περαιτέρω διακίνησή Από το χώρο της φυτείας, κατασχέθηκαν συνολικά 5.800 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 3 μέτρων. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκηνές – πρόχειρα καταλύματα, τα οποία τα μέλη της εγκληματικής ομάδας χρησιμοποιούσαν ως χώρους ανάπαυσης και επιτήρησης της φυτείας, διάφορα αγροτικά εργαλεία – αντικείμενα, κατάλληλα για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, είδη ένδυσης, ατομικής υγιεινής και τροφίμωντους.Εντός της φυτείας, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν εγκαταστήσει πλήρες σύστημα πλαστικών σωληνώσεων για την άρδευση των δενδρυλλίων, ενώ εντοπίστηκε και σύστημα φόρτισης κινητών τηλεφώνων, αποτελούμενο από ηλιακό πάνελ συνδεδεμένο με μπαταρία αυτοκινήτου, μικρό πίνακα με διακόπτη και μετασχηματιστή.

Επιπλέον κατασχέθηκαν και τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων.
Από τη συγκομιδή των δενδρυλλίων, εκτιμάται ότι το παράνομο προσδοκώμενο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, υπολογίζεται στα 13.000.000εκατ. περίπου ευρώ.Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Λιβαδειάς.


Δήλωση συμμόρφωσης με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334

Η Ο.Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ & ΣΙΑ δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ diavima.gr

  • TAYTOTHTA
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΔΙΑΒΗΜΑ»
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: diavima.gr
  • Α.Φ.Μ. 099264381 Δ.Ο.Υ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
  • Μέτοχοι: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ
  • Διεύθυνση: ΠΑΡΟΔΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ι. ΠΕΡΓΑΝΤΑ 7 ΛΙΒΑΔΕΙΑ Τ.Κ. 32131 Τηλέφωνα: 2261027123, 2261023715
  • e-mail: diavima@otenet.gr & diavima1@gmail.com
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διευθυντής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ
  • Διευθυντής Σύνταξης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΔΩΣΑΣ
  • Διαχειριστής και Δικαιούχος του ονόματος τομέα: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ diavima ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ diavima ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ diavima Κοινωνία, πολιτική, πολιτισμός, αθλητισμός