Η αναβάθμιση του ΕΣΥ δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους, είναι υπόθεση όλων μας!

 

Η αναβάθμιση του ΕΣΥ δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους, είναι υπόθεση όλων μας!

Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς συμμετείχαν στην πανελλαδική απεργία των υγειονομικών, διεκδικώντας την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας αλλά και γενικά των δομών υγείας του ΕΣΥ.

Οι ελλείψεις χρηματοδότησης και υγειονομικού προσωπικού, που ενώ εξαντλείται σε υπερεργασία και συνεχείς μετακινήσεις δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των εφημεριών,  σε  συνδυασμό ακόμη και με ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό, έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου και στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.

Οι πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποβαθμίζουν συστηματικά τη δημόσια υγεία με τελικό στόχο την ιδιωτικοποίησή της.

Η κατάργηση της αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών, η είσοδος ιδιωτών γιατρών γενικά αλλά και ειδικά στον τομέα της διάγνωσης, τα απογευματινά χειρουργεία, η επαναφορά των εργολάβων στους τομείς καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης εντάσσονται σε αυτόν τον σχεδιασμό της κυβέρνησης.

Και αντί δήθεν να νοικοκυρέψει τα οικονομικά έχει υπερχρεώσει το ΕΣΥ αφού οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, υπερβαίνουν το 1,2 δις ευρώ και επιπλέον, μετακυλίεται μεγάλο  κόστος στους πολίτες που πληρώνουν ολοένα και περισσότερα για την παροχή υπηρεσιών υγείας!

Ως βουλευτής, έχω επανειλημμένα αναδείξει τα προβλήματα του Γ.Ν. Λιβαδειάς και του ΕΣΥ συνολικά, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας, η ασφαλής και δωρεάν περίθαλψη είναι ζήτημα ζωής και αξιοπρέπειας για όλους!

Συμπαραστέκομαι στον αγώνα των εργαζομένων και δεσμεύομαι να συνεχίσουμε μαζί τις διεκδικήσεις για τη στήριξη των δομών υγείας στη Βοιωτία αλλά και γενικά του ΕΣΥ.

 Γιώτα Πούλου . Βουλευτής Βοιωτίας

Δήλωση συμμόρφωσης με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334

Η Ο.Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ & ΣΙΑ δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ diavima.gr

  • TAYTOTHTA
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΔΙΑΒΗΜΑ»
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: diavima.gr
  • Α.Φ.Μ. 099264381 Δ.Ο.Υ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
  • Μέτοχοι: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ
  • Διεύθυνση: ΠΑΡΟΔΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ι. ΠΕΡΓΑΝΤΑ 7 ΛΙΒΑΔΕΙΑ Τ.Κ. 32131 Τηλέφωνα: 2261027123, 2261023715
  • e-mail: diavima@otenet.gr & diavima1@gmail.com
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διευθυντής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ
  • Διευθυντής Σύνταξης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΔΩΣΑΣ
  • Διαχειριστής και Δικαιούχος του ονόματος τομέα: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Translate