Αρχική Blog Στον ανακριτή ο κτηνοτρόφος για τη σύγκρουση του κοπαδιού του με τρένο...

Στον ανακριτή ο κτηνοτρόφος για τη σύγκρουση του κοπαδιού του με τρένο στην Αλίαρτο

2

 

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί ο κτηνοτρόφος, ζώα του οποίου βρέθηκαν στις γραμμές του τρένου κοντά στη Αλίαρτο, προκαλώντας σύγκρουση με διερχόμενη αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, το απόγευμα της Δευτέρας.

Για άγνωστη αιτία, περίπου 10 πρόβατα από το κοπάδι του κτηνοτρόφου, παρασύρθηκαν από το τρένο, ενώ από τη σύγκρουση προκλήθηκε πανικός στους 400 επιβαίνοντες και το προσωπικό.

Η αμαξοστοιχία παρέμεινε στο σημείο της σύγκρουσης για πάνω από 90 λεπτά και μετά τους σχετικούς ελέγχους συνέχισε το ταξίδι της.

Με εντολή εισαγγελέα ο κτηνοτρόφος παραπέμπεται στον ανακριτή με την κατηγορία της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία βάσει του άρθρου 290 του Π.Κ.

 

DIAVIMA.GR ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΘΗΒΑ
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.