Αρχική Blog Με ευχές για παραγωγική χρονιά η κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Με ευχές για παραγωγική χρονιά η κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

6

 Σε “στενό” κύκλο, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του το Επιμελητήριο Βοιωτίας, καλωσορίζοντας το νέο χρόνο.

Το απόγευμα της Τετάρτης, μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών επαγγελματικών σωματείων και συλλόγων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Στάικος έκοψε την πίτα, αφού πρώτα την ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Νικολάου, πάτερ Θεόδωρος.

Το κλίμα ήταν εορταστικό και ανταλλάχθηκαν ευχές για μια παραγωγική χρονιά.

Ωστόσο δεν έλλειψαν και οι αιχμές, με τον πρώην πρόεδρο Παναγιώτη Αγνιάδη να αναφέρεται σε μικρές διαφορές στη λειτουργία του Επιμελητηρίου, που θα “λυθούν” και έλλειμα διεκδικητικότητας στα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου.

“Περιμένουμε προτάσεις και συμμετοχή”, ήταν η απάντηση του νυν προέδρου Κωνσταντίνου Στάΐκου.

Το φλουρί της πίτας πέτυχε η αναπληρώτρια προϊσταμένη του Επιμελητηρίου, Σωτηρία Μητρατζούλη.
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη χαλαρή συζήτηση και τα εδέσματα του μπουφέ, που επιμελήθηκε η “ΚΟΙΝΣΕΠ Έρκυνα”.
DIAVIMA.GR ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΘΗΒΑ
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.