Αρχική Blog Άκαρπες οι έρευνες για τον 75χρονο που αγνοείται στη λίμνη Υλίκη

Άκαρπες οι έρευνες για τον 75χρονο που αγνοείται στη λίμνη Υλίκη

2

 Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 75χρονου ψαρά, από το Μενίδι Αττικής, που αγνοείται στη λίμνη Υλίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με φουσκωτή βάρκα που έφερε μικρή μηχανή, είχε πάει για ψάρεμα το πρωί της Δευτέρας.

Την εξαφάνιση του δήλωσαν στην αστυνομία, χθες το απόγευμα, οι συγγενείς του και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν πυροσβεστική, αστυνομία, κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ καθώς και δύτες με φουσκωτό της 1ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες βρέθηκε το μικρό φουσκωτό μπλεγμένο στα δίχτυα αλλά όχι ο 75χρονος.

DIAVIMA.GR ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΘΗΒΑ
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.