Αρχική Blog “Κλειστή” σύσκεψη στην Π.Ε Βοιωτίας για δημιουργία μονάδας καύσης απορριμμάτων

“Κλειστή” σύσκεψη στην Π.Ε Βοιωτίας για δημιουργία μονάδας καύσης απορριμμάτων

1

 

Σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Γ. Ντασιώτη θα πραγματοποιηθεί στις 12 σήμερα το μεσημέρι με θέμα τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την εγκατάσταση μονάδας καύσης απορριμμάτων.

Θα συμμετέχουν οι έξι δήμαρχοι της Βοιωτίας καθώς και ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Η σύσκεψη είναι “κλειστή” για τα μέσα ενημέρωσης καθώς η συνάντηση χαρακτηρίζεται υπηρεσιακή.

Δημοσιεύματα προσδιόριζαν τη δημιουργία μονάδας στις εγκαταστάσεις της METLEN στον Άγιο Νικόλαο Διστόμου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματικός όμιλος Μυτιληναίου φέρεται να μην περιλαμβάνει στις επενδυτικές του δραστηριότητες τη δημιουργία μονάδας καύσης.

Πληροφορία που προφανώς γνωρίζουν και οι αιρετοί Περιφέρειας και Βοιωτίας.

Μένει να δούμε τι θα αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου που θα ακολουθήσει μετά τη σημερινή συνάντηση.

 

DIAVIMA.GR ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΘΗΒΑ
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.