Αρχική Blog Πράσινο φως για τη δημιουργία παραρτήματος φαρμακείου του ΕΟΠΥY στη Θήβα

Πράσινο φως για τη δημιουργία παραρτήματος φαρμακείου του ΕΟΠΥY στη Θήβα

1

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Θηβαίων κ. Γιώργου Αναστασίου,  του Αν.Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών κ. Κωνσταντίνου Χροναίου, της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κας Φιλιώς Πρωτόπαπα και των μελών του Δ.Σ.  αυτού  δόθηκε το πράσινο φως για τη δημιουργία Παραρτήματος Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στη Θήβα, για φάρμακα υψηλού κόστους.
Το Παράρτημα αυτό θα λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Κέντρου Υγείας Θηβών. Η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Απριλίου 2020. Με νεώτερη ανακοίνωση θα δοθούν οι λεπτομέρειες και ο τρόπος λειτουργίας του Παραρτήματος αυτού. 
Στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε ο Δήμος Θηβαίων μέριμνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών του.
DIAVIMA.GR ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΘΗΒΑ
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.